A FIAM ELKEZDETT FULLADNI, ÉS KÉKÜLT A SZÁJA. EKKOR MEGJELENT 2 JÁRŐR, ÉS EZT TETTÉK VELÜNK, NEKIK ÜZENEK!

Hősiesen helytálltak a budapesti rendőrök, akiket egy édesanya intett le kétségbeesetten az Üllői úton. A 11 éves kisfiú ugyanis hirtelen rosszul lett: nem kapott levegőt, elkékült az arca.

Hirdetés

 

Hirdetés

Egy budapesti anyuka május 14-én 19 óra körül 11 éves fiával a X. kerületi Üllői úton sétált, amikor a gyermek hirtelen rosszul lett. A fiú nem kapott levegőt, ezért az édesanyja leintette az éppen arra járőröző rendőröket – írja a Police.hu. A zsaruk látták, hogy a kisfiú nem kap levegőt, az arca is elkékült, ezért azonnal a rendőrautóba ültették őt és az anyukáját, majd szirénázva a legközelebbi kórházba szállították. A fiú ott megkapta a szükséges, gyors ellátást.

 

Hirdetés

Az édesanya üzent a mentőhelikopterben ülőknek, és a Rendőröknek: ” Maguk a legjobb emberek a világon, mivel életeket mentenek. Ha most Önök nincsenek, az én fiam meghalt volna. Az életét köszönhetem maguknak, és ezért az életem végéig hálás leszek! Annyira köszönöm Önöknek, kérem a Jó Istent, hogy sokáig tartsa meg Önöket életben, hogy sok ilyen szépet tegyenek. ” Osszátok meg, hogy eljusson hozzájuk, köszönöm szépen!
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!