FIGYELEM!!! PLUSZ 2 ÉVNYI CSALÁDI PÓTLÉKOT KAP TÖBB TÍZEZER CSALÁD, HA EZT A PAPÍRT BEADJÁK!

Szomorú, de sajnos a jelenleg hatályos törvények alapján azok után a tanulók után, akik felsőoktatási intézményben tanulnak tovább, többé nem jár családi pótlék, még abban az esetben sem, ha 18 évnél fiatalabbak.

Hirdetés

Azonban mindenképpen fontos tudnia szülőknek, hogy , ha több eltartott gyermek van a családban, a családi pótlék megállapításakor figyelembe veszik a már egyetemista vagy főiskolás diákot is. Így, ha a családban van egy 11, egy 13, illetve egy 20 éves eltartott tanuló, a családi pótlék csak a két fiatalkorú gyermek után jár, összege azonban a három- vagy többgyermekes családoknak járó pótlék lesz.

Hirdetés

Vagyis főiskolán illetve egyetemen tanuló gyermek után semmilyen körülmények között nem jár a családi pótlék!

Hirdetés

Ha azonban OKJ képzésre iratkozik be a diák, akkor ingyenesen tanulhat, ráadásul még pénzt is kap az államtól azért, mert tanulsz! Egészen pontosan havonta minimum 12 200 forint családi pótlékot, 12 hónapon át. Ez összesen 146 400 forint! 18 éves kora után sehol máshol nem fog kapni többé családi pótlékot, csak ha beiratkozik egy olyan szakképző iskolába. Sem egyetem mellett, sem munka mellett nem jár a családi pótlék 18 éves kor után.

Csak így kaphattok családi pótlékot a gyermekeitek 18 éves kora után is!

Ezekre a képzésekre nem csupán szeptembertől, ahenm már februártól is be lehet iratkozni, így már akár februártól újra folyósítják a családi pótlékot írja a Pályázatfigyelő
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!