0

Győzike megcsalta Beát? Nyilatkozott az állítólagos szerető:

VV Gigi a FEM3 Caféban reagált a pletykára. Győzike és lánya felkavarta az állóvizet az ATV Frizbi című műsorának a felvételén: Gáspár Evelin az apja szemére vetette, hogy tíz évvel ezelőtt a ValóVilág egyik csinos szereplőjével megcsalta Beát, ráadásul a családját is elhagyta. A barna szépség a mai FEM3 Caféban reagált a pletykára.

 

Akkor 17 éves volt a lány, összeszedtem a cuccom, nem érdekelt, hol tartott a Győzike Show, beleszerelmesedtem, és otthagytam a családomat – mondta Gáspár Győző a forgatáson, amelyen a Blikk újságírója is jelen volt. Nem telt el sok idő, és az is kiderült, hogy Gáspárék Rácz Ildikóról, azaz VV Gigiről beszélnek.

 

Úgy adódott, hogy a 26 éves szépség a FEM3 Café mai adásának egyik vendége volt: jógaoktatóként a tavaszi testi és lelki méregtelenítésről beszélt, gyakorlatokat is bemutatott. Természetesen nem úszta meg a kérdést, hogy tényleg Győzike szeretője volt-e.

 

Erre Gigi határozott nemmel válaszolt. – Veszek két-három levegőt, elengedem, mondok feléjük egy kedvező imát, hogy legyen kedvező a családi életük, legyen békesség közöttük. Mást nem tudok csinálni. Kellemetlen, tiszta sor, de van egy pont, ami után ezek már nem érintenek. Ha tudod a saját magad igazát, és tiszta a lelkiismereted, akkor már nem érdekelnek az ilyen pletykák – mondta az egykori valóságshow szereplő, aki azt is hozzátette, párja húsvét előtt kérte meg a kezét, így most boldogabb, mint valaha.

 

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.