0

HAJDÚ PÉTER MÁRIS SZAKÍTÁSRA KÉSZÜLT AZ ÚJ BARÁTNŐJÉVEL

Az elmúlt hónapokban egyre több jel utal arra, hogy a szerelem nem lobog már olyan hevesen Hajdú Péter és kedvese közt, mint régen. Akarjuk mondani, egyre kevesebb jelét látjuk, hogy együtt töltenék idejüket.

A Bors figyelt fel arra, hogy a tévés, aki előszeretettel tesz közé bejegyzéseket életéről a közösségi oldalakon, egyre ritkábban ír új barátnőjéről.

Hajdú Péter új szerelmét, a 28 éves Esztert, március elején mutatta be rajongóinak. A következő hetekben bejárták Londont, Olaszországot és Spanyolországot is. Boldog fotóiktól tele volt az internet.

Április vége óta azonban nem látni új bejegyzést szerelmükről. Sőt, különböző eseményeken sem látni őket együtt. Péter hétvégi izraeli útjára sem vitte magával Esztert. Legalábbis a saját maga által közzétett képek erről tanúskodnak.

A lap megszólaltatta egyik közeli barátját, aki így nyilatkozott:

– Nagy valószínűséggel nincs minden rendben közöttük. Péter több barátjának is megemlítette, hogy nem fogja bemutatni Esztert a gyermekeinek, ami Hajdúnál egyenlő a szakítással…

Megkeresték Esztert is, aki hosszas gondolkodás után elmondta, hogy a sztár és közte minden rendben van.

Az azonban furcsa, hogy már az első hetekben összekülönböztek a nyilvánosság előtt. Péter akkor úgy fogalmazott, hogy korai volt kilépni a nagyközönség elé új szerelmével.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.