0

HÁROM ÉVE GYÁSZOLOK! ELŐSZÖR A FIAM, AKI STROKE-OT KAPOTT, MAJD NÉGY KÓRHÁZI KEZELÉS UTÁN MEGHALT. UTÁNA A VEJEM – ÉS MOST FÉRJEM, AKI ÍGY HAGYOTT EL ENGEM ÖRÖKRE!

Három éve gyászolok! Először a fiam, aki stroke-ot kapott, majd négy kórházi kezelés után meghalt. Utána a vejem – és most férjem, aki így hagyott el engem örökre! 

 

Elmesélem pár mondatban az utóbbi három évem történetét!

Sajnos a fiam 39 éves volt amikor stroke-ot kapott de nem tudták meggyógyítani! Négy kórházi kezelés után örökre elment! Maradt utána két árva! Az egyik vejem szintén elment! (Ugyanez a betegség! ) lassan három éve gyászolok! (A többi szeretteim más betegség! )

Amitől teljesen padlóra kerültem:

A férjem pénteken múlt két hete – előző este jó éjt puszi, éjjel mellettem álmában végleg elment úgy, hogy közben a kezemet fogta! Három hónapja diagnosztizálták nála a rákot! Sokat volt kórházban de még csak senki észre sem vette, hogy volt közben két szívinfarktusa!!


Nem tudom, hogy miért érdemli ezt az ember de biztosan minden okkal történik! Próbálok előre tekinteni és az unokáimból erőt meríteni, még ha oly nehéz is ezekben a pillanatokban!

Évike

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.