Hatalmas botrány van! Megdöbbentő döntést hozott Meghan Makle és Harry herceg!

Május 19. A nagy nap, amikor a Windsor Kápolnában örök hűséget fogad majd egymásnak Harry herceg és Meghan Markle. De ahogy most fest a helyzet, lehet, kevés lesz az idő rendet tenni.

Két oldalról is hatalmas botrány van kialakulóban, ami a “királyi esküvőt” illeti, az egyik oldalról Meghan és Harry döntése verte ki a biztosítékot, a másik oldalról pedig a menyasszony rokonsága szítja a tüzet. És, bizony a jelek szerint  ők a legvégsőkig is elmennek, ami a kialakult háborút illeti. Véres öldöklés zajlik épp.

De vajon miért döntött így Meghan és Harry? Érthetetlen!

Az év egyik legnagyobb eseménye lesz Harry-ék esküvője, ahol csak a legszűkebb rokonság és elit vehet majd részt. Már meg is van az első nagy kieső: Harry herceg nagynénje, Sarah Ferguson yorki hercegné ugynais hiába várta a meghívóját. Egy a herceghez közeli forrás szerint kevesen szeretik őt, mindent kifecseg, így nem is bíznak benne. Talán nem véletlen, hogy Vilmos és Katalin esküvőjén sem volt ott?

De Meghan sincs könnyű helyzetben. A herceg menyasszonya egy 73 éves tévés fővilágosító apa és szociális munkás édesanyja gyermeke. Apja, Thomas Markle első házasságából van egy 25 és egy 26 éves féltestvére – a két srác pedig most a mádiában püföli épp egymást. Persze, hogy Meghan issza meg a levét.

forrás

Szólj hozzá

admin