Hatalmas káosz Svájcban! Szabadon mászkál több ezer migráns az országban! A hatóságok szerint eltűntek a befogadóállomásról!

A Svájcban menedéket kérő migránsok 40 százaléka egyszerűen eltűnt az ország befogadóállomásairól az elmúlt három hónapban – a legtöbben valószínűleg Németország felé mentek tovább. A jelenség „nagyon problematikus” svájci politikusok szerint, mivel az ismeretlen helyen tartózkodó migránsok biztonsági kockázatot jelentenek.

Hirdetés

 

Hirdetés

A menedékkérők 20-40 százalékának eltűnéséről szóló információt a svájci SonntagsZeitungra hivatkozva a Rt.com orosz állami hírportál írta meg. Kiszivárgott adatok szerint egyes állomásokon a migránsok akár 90 százalékának is nyoma veszhet. A migrációs ügyekkel foglalkozó állami szervnek arról nincs információja, hogy az állomásokat elhagyó migránsok merre mennek tovább, de valószínű, hogy Németország a céljuk.

 

A jelenség „nagyon problematikus”, mondta egy svájci kormányzati tisztviselő, mivel „idegenek egész hadserege válhat bűnözővé vagy prostituálttá”.

 

A Svájci Néppárt elnöke, Albert Rosti arról beszélt, hogya menedékkérők eltűnése jelentős biztonsági kockázat, ezért az egyetlen megoldás a határok lezárása.

Svájcban az elmúlt hónapokban, az úgynevezett balkáni útvonal lezárása után emelkedett többszörösére a menedékkérők száma. A továbbhaladást tervező migránsok azért igényelnek menedékkérelmet, mert a svájci törvények szerint csak így léphetnek az ország területére.

Hirdetés

 

forrás:http://legfrissebb.info/
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!