Hihetetlen dolog történt velem tegnap a 133E buszon

Tegnap történt 133E buszon.
Még most is le vagyok döbbenve. Felszállt két hölgy a Keletiben a buszra megkérdezték a vezetőt, hogy megáll-e a busz az X megállóban. Erre a buszsofőr teljesen felháborodva elkezdett kiabálni, hogy ő nem információs tábla, meg hogy mit kell felszállni a buszra amikor itt 3 percenként megáll egy másik. Aztán végig szitkozódott, hogy neki ilyenekre nincs ideje meg hogy mindenki milyen bunkó.

Hirdetés

 

Hirdetés

Blahán a megállóban már becsukta az ajtót, de piros volt a lámpa, nem tudott kiállni még a megállóból, egy férfi kedves mosollyal kérve gyorsan fel akart szállni de erre a buszsofőr elkezd megint magyarázni hogy ne vigyorogjon mert erre a buszra már ő fel nem száll. Valahogyan kipréselte magát az autók közé, ekkor balról jött a busz mögül egy biciklis ,erre megint hangosan szitkozódik hogy a jó büdös… az ilyen gyökerek mit képzelnek magukról és jól elkéne ütni az ilyen elmebeteget, mit jön elém. Nem igazán tetszett a vezetési stílusa sem. Már budára átértünk kinyitja az ajtót a megállóban pár másodpercre és már csukja is be pont egy nő orra előtt. Indul a busz a nő meg elkáromkodik egy “k*rva anyádat” erre a buszsofőr megállítja a buszt ferdén már épp az út közepén, leszáll és elkezd balhézni a hölggyel. Vagy 5 percet ott álltunk míg visszaszáll és elkezdett megint csak hangosan zsörtölődni hogy milyen idióták az emberek méghogy ő bunkó, mire föl tegyen ő bárkinek szívességet, amikor nem is köszönnek, örüljünk neki hogy vezet és ha ő valakinek kiveri a fogát akkor arra rászolgált és nem ő a bunkó. Mindezt olyan hangnemben nyomta. Én teljesen meglepődtem. Köpni nyelni nem tudtam. 


Bevallom féltem ezekután hogy minek/kinek fog nekimenni legközelebb. Illetve én úgy gondolom hogy ilyen idegbetegnek nem kéne buszt vezetnie.
(Egy néni mesélte, hogy ÁLLÍTÓLAG ez a sofőr egyszer egy végállomáson meg is vert egy utast. Ő ezt biztosra mondta én nem tudom, csak hátha párotoknak ismerős ez a sofőr.)
Szerintem el kéne ezt az embert küldeni valamilyen düh kezelési tréningre. 

 

Hirdetés

forrás:facebook
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.