Hihetetlen, Meghan Markle és Kate Middleton UGYANABBAN a cipőben ünnepeltek

A hercegi pár, és hercegi jegyespár a nemzetközösségek napján újra együtt érkeztek a királyi család tagjaival ünnepelni. Ez volt Meghan Markle és Katalin hercegné második közös, és teljességgel nyilvános megjelenése.

Hirdetés

 

Hirdetés

Az immár nyolc hónapos várandós Kate Middleton ezúttal teljesen kékbe öltözött, amivel tovább erősíti a színszimbolikában hívők feltételezéseit. A hercegné megjelenését nagyon egyben tartja, hogy nem csupán a kabátruhája, de minden kiegészítője is kék.

Hirdetés

Különösen Katalinhoz viszonyítva Meghan Markle szinte vidám szerelésben érkezett az ünnepségre, hiszen a jövendőbeli hercegné is kék ruhát viselt, de a kabátja és a kalapja is fehér volt, amitől nagyon friss lett a megjelenése. Azonban Kate Middletonnal tartott abban, hogy a további kiegészítői, a táskája és a cipője is kék volt. Sőt, mi több, nem csupán a kék volt a cipője, de szakasztott ugyanaz a darab volt, mint amit Kate Middleton is viselt. Azt gondoltuk volna, hogy az ilyesmit tiltja az etikett, de úgy tűnik, mégsem, vagy ez valami titkos üzenet lehetett?

Kate Middleton

Meghan Markle és Harry herceg

Meghan Markle és Kate Middleton ugyanabban a cipőben
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!