„Hitvány hazugság” – Óriási botrány lett a vasárnapi ellenzéki találkozóból, Gyurcsány pert indít!

Gyurcsány Ferenc, a Dk elnöke és Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke jogi elégtételt vesz az LMP-s Vágó Gáboron, aki vendéglátóit ittasnak nevezte a vasárnapi, Gyurcsány Ferenc által kezdeményezett ellenzéki találkozó után.

Hirdetés

Mint megírtuk, Gyurcsány Ferenc nagy bejelentést tett március 15-én arról, hogy tárgyalni akar az összes ellenzéki párttal, beleértve a Jobbikot is. A tárgyalás időpontját vasárnapra tűzte ki. A Jobbik nem ment el, az LMP és az MSZP viszont igen. Azonban a DK irodájában zajló találkozónak elég fura vége lett, ugyanis a 444.hu-nak az eseményről szóló tudósításában az LMP elnökségi tagja, Vágó Gábor egyenesen arra utalt, hogy vendéglátójuk ittas volt. A vendéglátó ez esetben Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba voltak.

A DK hétfőn közleményt adott ki Vágó Gábor szavai kapcsán. Ezt írták:

„Vágó Gábor nem nevezte meg, hogy kire vonatkozott tegnapi, igaztalan állítása, amelyet az ellenzéki pártok tárgyalása után tett. Az LMP politikusa vendéglátóiról beszélt. Ez csak Gyurcsány Ferenc és/vagy Molnár Csaba lehetett. A DK elnöke és ügyvezető alelnöke becsületében sértve érzi magát Vágó Gábor hitvány hazugsága miatt. Ezért Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba jogi elégtételt vesz Vágó Gáboron.”

A 444.hu videója, amelyben Vágó Gábor a 7. perc után beszél:

Vágó Gábort a Zoom.hu kérdezte meg az esetről, aki annyit mondott:

„Nem biztos, hogy én erre reagálni akarok, de meggondolom.”

forrás

Szólj hozzá

admin