0

Hoppá: eljegyezték Berki Krisztián exét

Budapest – Hoppon maradt Berki Krisztián? A FEM3 macsó műsorvezetője még 2015-ben alkotott egy párt Urbán Zsuzskával, akivel az Éden Hotel forgatásán melegedtek össze. A szakítás után Zsuzsára rátalált a szerelem, és kedvese el is jegyezte.

Annak idején, az Éden Hotel forgatása során Costa Ricán nagyjából egy hét után már közös szobában lakott Zsuzska és Krisztián. Hamar úgy éltek, mint egy pár, bár Berki nem nagyonvállalta a nőt a nyilvánosság előtt. Ekkor szakított Krisztián gyermekének anyjával, Pamelával, akivel utána bár kibékült, azóta végleg különváltak.

Berki közös fotót is készített Zsuzskával, de nem állt ki vele a nyilvánosság elé / Fotó: Blikk

Zsuzska fél évig várt arra, hogy Berki a nyilvánosság előtt is párként kezelje őt, ám akkor azt nyilatkozta lapunknak, Krisztián mindig azt mondta neki, hogy csupán őt szeretné megvédeni a nyilvánosságtól. Majd bombaként robbant a hír, hogy miközben Zsuzska Berkire várt, ő már Cserpes Laurával alkot egy párt.

Zsuzska megszenvedte az az időszakot, ám úgy tűnik, hogy míg Berki életében azóta sincs állandóság párkapcsolati téren, a fiatal nőt eljegyezték, s élete legboldogabb időszakát elé – szúrta ki a Ripost.

 

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.