Hosszú Katinka férje elárulta, mikor jöhet a baba

Rio de Janeiro – Shane Tusup (28) nagyon örül annak, hogy részese lehet annak az utazásnak, amelyen Hosszú Katinkával vesz részt.

A háromszoros olimpiai bajnok úszó férje az m4sport.hu-nak adott interjút, amiben elárulja azt is, mit gondolnak a családalapításról.

Ő életem szerelme. A legjobb barátom. Ő a mindenem. Örülök, hogy részese lehetek ennek az utazásnak – mondta Shane Tusup, aki négy évvel ezelőtt, a Katinka számára rosszul sikerült londoni olimpia után lett felesége edzője.

“Azt mondtam neki négy éve, hogy ha kell a továbbiakban én leszek az edződ, segítek neked a programodban. Segíteni akarok neked, nem érdekel, hogy mi lesz a munkám. Ha csak arra van szükséged, hogy valaki kikapcsolódjon veled, akkor ezt fogom tenni. Ezt a mai napig fenn tartom. És ha úgy döntene, másik edzővel folytatná, abban is támogatnám” – mesélte Shane, aki elmondta, hogy persze nagyon örül annak, hogy közösen érték el ezeket a sikereket.

Mindenben osztoztunk, és egyszer majd szeretném megosztani a gyerekeinkkel, mit ért el az anyukájuk” – jelentette ki Shane, aki a családalapításról is beszélt.

“Az lesz amit ő szeretne, amennyiben folytatni akarja, folytassa. Az egyetlen kikötésem annyi, amikor úgy dönt, hogy abbahagyja az úszást, akkor legyen ebben száz százalékig biztos. Mellette állok, hogy megvalósítsa minden célját. Amíg ő boldog, addig nem érdekel mi az. Csak ha gyerekeink lesznek, akkor boldogan mesélhessen nekik a sikereiről, és ne azon bánkódjon, hogy talán megpróbálhatott volna valami mást elérni. Szóval mikor készen áll csak szólnia kell és boldogan térek át vele arra az útra” – mondta az m4-nek az úszónő férje.

Szólj hozzá

admin