0

Így jelent meg Hujber Ferenc felesége a bíróságon – fotók

Szentendre — Egyedül, de elszántságot sugározva érkezett meg a Szentendrei Járásbíróság épülete elé péntek reggel fél kilenc előtt valamivel Hujber Ferenc felesége, Cynthia.

Ahogyan ezt elsőként a Story magazin megírta, a hölgy magánvádas eljárásbantett feljelentést férje ellen könnyű testi sértés vétsége miatt, az első meghallgatást pedig most tartották meg az ügyben.

Ahogy várható volt, Hujber Ferenc (43) nem jelent meg a békéltető találkozón, hiszen néhány hete a kanadai Vancouverbe költözött. A színész egyáltalán nem képviseltette magát, még az ügyvédjét sem küldte el maga helyett. Igaz, a feljelentettnek hivatalosan nem is kellett részt vennie a békéltetőn.

Cynthia azonban dönthetett: ha elmegy a bíróságra, akkor folytatódik az eljárás, ha távol marad, akkor megszüntetik az ügyet. A feleség azonban úgy tűnik, elszánt, nem hátrál meg a jogi procedúra folytatása elől.

Cynthia nyugodtan lépett be a bíróság épületébe, higgadtan viselkedett, nyilatkozni azonban nem kívánt. Egyedül érkezett, nem kísérte sem ügyvéd, sem hozzátartozó. A Story magazin szerint a nő azért fordult a hatóságokhoz, mert gyakoriak voltak közte és Hujber között a heves veszekedések, viták és olykor a rendőrség segítségét kellett kérni ahhoz, hogy lenyugodjanak a kedélyek. A CIKK ITT FOLYTATÓDIK… 

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.