0

Így reagált Bangó Margit családja, amikor megtudták, hogy kiújult a daganata

Szörnyű hír.

Bangó Margit egyszer már sikeresen legyőzte a rákot, ám élete most újabb erőpróba elé állítja: újabb tumort találtak a szervezetében.

A művésznő nagy fájdalmakkal küzd, a jobb oldalára nem is tud ráfeküdni. Sajnos, csak azután ment orvoshoz, hogy egy délután a dédunokája, majd az unokája is sírva talált rá.

“Görcsbe rándul a gyomrom, ha csak arra gondolok, hogy mi várhat ránk. Közben tudom, hogy a Mama nem bírja nézni, ahogy síránkozunk felette. Tudom, hogy a betegségét is ezért próbálta meg eltitkolni előlünk, csak minket akart kímélni” – mondta Tina a Hot! magazinnak.

“Amikor elmondtam, először sírdogáltunk, de mivel Tina erélyes lány, azonnal tárcsázta a régi kezelőorvosomat, dr. Huber Eleonórát, aki beparancsolt az István Kórházba, ahol azonnal megvizsgáltak. Sajnos nem közöltek jó hírt: a jobb mellem tele van cisztákkal, és van köztük egy 1 cm-es, homogén szerkezetű is, ami aggasztónak tűnik, ezért sürgős biopsziát javasoltak” – folytatta a lapnak. Tina azt is elmesélte, hogy bár Margit nem egy depressziós alkat, ők mégis nagyon féltik: “Mint mindenben, ebben is példakép; remélem évek múltán én is ilyen erős harcos leszekk az élet minden területén. Ennek ellenére nagyon féltjük! A 16 éves lányom az egészségi állapotától függetlenül mindennap elmondja neki: “Mama, neked 110 évig élned kell!” Hiszem, hogy így is lesz!” – tette hozzá Tina.

(Hot! magazin)

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.