0

Itt egy magyar város, ahova jobb, ha nem tévednek be a migránsok!

A város neve nem más, mint Ásotthalom. Ahol a mezőőrök minduntalan vadásznak a kerítésen átszökő migránsokra. Az elkapott migránsoknak mindig van valami nem jót sejtető meglepetés a tarsolyukban, de ezt a város polgármestere, Toroczkai László mindig nyilvánosságra is hozza. Hogy mindenki lássa, hogy nem csak – a liberálisok által kamunak nevezett – álhírek, amit ferdítő média sugároz, hanem a valóság, ami Magyarországon is zajlik, uszítás nélkül a színtiszta igazság, valós tapasztalatok, valós kontinensfoglalók.

 

“A törvénytelen kerítésrongáló migránsok (valószínűleg ismét a szomszédos megyéből tévedtek át a mi területünkre) éppen vidáman szüretelték a szőlőt egy magyar ember tanyájának udvarán, amikor az ásotthalmi mezőőrség különleges alakulatai tetten érték őket. Ezután elmagyaráztuk nekik, hogy ez bizony lopásnak és magánlaksértésnek minősül, hiszen ez nem az ő szőlőjük, nem az ő tanyájuk és nem az ő országuk.”

“Volt idő, amikor az ellenségeim megpróbáltak nevetségessé tenni, de nem működött. Aztán megbélyegeztek, lettem “nácifasisztaxenofóbuszító”, de ez már nem érdekli az embereket. Most egy korlátolt lény azzal vádolt, hogy talán meg sem történt néhány napja a tanyába betörő migránsok esete. Százezrek vonultak keresztül a településünkön, fotókkal és videófelvételekkel dokumentálom évek óta ezt a törvénytelen inváziót, mit tehetek még többet, hogy az ilyenek legalább a saját szemüknek higgyenek? Emeljék fel a fotelből a hátsójukat, üljenek mellénk a mezőőr terepjáróba, és meglátják majd a valóságot. Addig is itt az újabb kép a legutolsó fogásról.”

 

forrás: Toroczkai László

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.