0

ITT VAN KLAPKA GYÖRGY VÉGRENDELETE.. KIDERÜLT MENNYI PÉNZE VOLT FÉLRE TÉVE

A te­he­tős üz­let­em­ber rö­vid­del ha­lála előtt meg­mu­tatta a Ri­post­nak vég­aka­ra­tát! Most min­den ki­de­rül arról, kire mit ha­gyott!

 

Klapka György hosszú évek óta készült a halálra. A tehetős üzletember tudta, hogy a vagyon egyben felelősség is. Sosem szórta a pénzt, egész életében puritán életet élt. Bár zálogházában kilós tömbökben állt az arany, ő mégsem szerette a luxust. Egy régi kanapén aludt, a kedvenc étele pedig a paprikás krumpli volt. A táncművész-üzletember éppen ezért már előre szétosztotta a gyerekei között a több mint kétmilliárd forintot érő vagyonát.

 

Az életemben a legfontosabbak a gyerekeim. Csak akkor forognék a síromban, ha ők a halálom után marakodnának. Ezt nem szeretném, ezért írtam végrendeletet

– mondta Klapka korábban, akinek öt gyereke van, elsőszülöttje mégsem szerepel a dokumentumban. Az ifjabb Klapka Györgyöt kifizette.

“A második feleségemtől, Koltai Maritól született fiam, György már korábban kérte a járandóságát, így ő megkapta. Nem neveltem, de jó a kapcsolatunk, született három unokám, akiket nagyon szeretek” – mondta Klapka, aki anyagilag támogatta a fiát, de a húga nevelte fel, ugyanis felesége meghalt szülés közben.

Klapka a -ot nemrég üzletében fogadta, majd elővette a széfjében őrzött végrendeletét. A végakarat szerint a tetemes vagyon Németországban élő gyerekei, Christian, Nicole, valamint a két kisebb gyerek, Sandy és Dennis között oszlik el. Ám az Aranyember a feleségéről, Marikáról sem feledkezett el, akit több mint 25 év együtt töltött idő után azért vett el, hogy így biztosítson neki nyugodt életet az ő halála után is.

 

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.