0

Karnyújtásnyira a mínusz 23 fok, itt van, mikor csap le

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint január 19-én, csütörtökön a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -8 és -14, a vastag hóval borított, szélvédett helyeken -15 és -21 fok között várható, nappal pedig 0 és -7 fok közötti hőmérséklet valószínű.

Pénteken a csapadékmentes, helyenként éjjel zúzmarás ködös, napközben derült idő is garantálja a roppanó fagyot. A gyenge szélben éjjel általában -10 és -15 fok között lesz a hőmérséklet, de a vastag hóval borított helyeken -16 és -23 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és -8 fok között várható.

A szombat olyan lesz, mint a péntek, csak egy fokkal még hidegebb nappalra készülj. A prognózis szerint éjjel -10, -15 fok lesz az alap, a vastag hóval fedett területeken inkább -16 és -23 fok közötti értékekre készülj. Nappal 0 és -10 fok között lesz a hőmérséklet.

Vasárnap borongósabb lesz az idő, helyenként hószállingózás, ónos szitálás is előfordulhat. Egy paraszthajszálnyit enyhébb lesz az idő, ez inkább csak szimbolikus, mint számottevő változás lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -8 és -13, a vastag hóval borított, derült helyeken -14 és -20 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos tájakon 0, a borult, ködös vidékeken -8 fok körül várható.

 

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.