0

Kasza Tibi titokban elvette szerelmét

Igazi örömhírt közölt Kasza Tibi, a legjobbakat kívánjuk nekik!

Bombahír jelent meg a twn.hu-n, amire régóta vártak a zenész-műsorvezető rajongói. Még a nézőtéren is potyogtak a könnyek, amikor Kasza Tibi (39) áprilisban a Nagy Duett élő adásában megkérte kedvese, Darai Andrea (25), azaz Manker kezét. A fél ország tanúja lehetett a meghatójelenetnek, és a páros nem titkolta, hogy sem a házassággal, sem a gyermekvállalással nem szeretnének sokat várni.

A lánykérést követő hatalmas érdeklődés őket is meglepte, és egy kis időre vissza is vonták a reflektorfényből a magánéletüket. A pár csak annyit közölt, hogy januárban, Thaiföldön mondják majd ki az igent. Most azonban kiderült, hogy ezzel csak a sajtóérdeklődést próbálhatták elhárítani: a twn.hu megtudta, hogy a nagy esemény titokban már le is zajlott.

Kiderült, hogy Amerikában, a Grand Canyon legszebb pontján, magyar anyakönyvvezető előtt mondták ki az igent. A papírokat ugyan még honosítani kell, de szeptember 15. óta hivatalosan is házasok.

– A lánykérés után azt akartuk, hogy ez a nap csak a miénk legyen, és csak rólunk szóljon. Varázslatos volt a helyszín, csodálatos érzés volt a végtelen Grand Canyon felett kimondani azt a bizonyos “Igen”-t – nyilatkozta Tibi a honlapnak.

Gratulálunk!

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.