0

Két hét házasság után a feleség beadja a válást. Hogy miért?

Egy 28 éves egyiptomi nő két héttel az esküvő eltelte után adta be a válókeresetet. Hogy miért döntött ilyen lépésre? Az esküvő után a férj teljesen megváltozott, de nem úgy, ahogy a legtöbben gondolnánk.

Nos a férj nem kezdett el durván bánni a feleségével, épp ellenkezően. Az esküvő után minden nap nekifogott takarítani, a feleséget még a porszívó közelébe sem engedte. Ez egyáltalán nem tetszett a fiatal arának, olyannyira, hogy az utolsó veszekedésnél beadta a válókeresetet. A feleség ugyanis új helyre tette volna az okostelevíziót, ám a férj nem engedte neki.

Samar M. kijelentette, nem tudja elviselni férje új szokását. A férj, Mohammad S. egy ruhaüzlet tulajdonosa, és mivel az üzletben van menedzsere, minden idejét otthon tölti, takarítással. A férfi nem volt mindig ilyen, az ara anyósa is ezt támasztja alá.

“A férjem egy igazi háziasszony. Ő a nő a lakásban. Semmihez nem nyúlhatok hozzá, mindent ő intéz el a főzéstől kezdve a takarításon át. Semmiről nem lehet véleményem, még arról sem, hogy hova kerüljön a televízió.” – nyilatkozta magából kikelve a feleség.

Nem ez az első gyors válás a muzulmán világban. Tavaly egy Szaud Arábia-i férfi azért vált el feleségétől kis idővel az esküvő után, mert a nászéjszaka édes pillanatai helyett a feleség inkább az okostelefonján lógott… egész éjszaka.

A férfi megpróbálta elvenni a nő telefonját, de az igencsak ellenállt, mondván, fontosak neki a barátai. A férj egy kis ideig még próbálkozott, majd idegesen otthagyta újdonsült feleségét, és másnak beadta a válást.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.