1

Kiborult VV Fanni édesanyja: ez nem az én lányom

A német s z e x oldalon mégsem VV Fanni tűnt fel, mivel édesanyja a hangfelvételek alapján állítja, hogy nem a lánya hangja hallható rajta.

Napvilágot láttak olyan hírek, miszerint telefonon elérték Fannit. A hangfelvétel alapján pedig az eltűnt lány édesanyja felismerni vélte Fanni hangját. Lapunknak az édesanya, Kati azt állítja, bár ő már korábban is mondta, most is fenntartja álláspontját, miszerint nem a lánya hallható azon a hangfelvételen, amelyet neki átküldtek.

– Egyértelmű, hogy nem Fanni hangja van a felvételen, de ezt korábban is mondtam. Megismerem a lányom hangját, a beszédstílusát. A telefonban Fanni angolul beszélt, de akcentussal, pedig neki tökéletes a kiejtése. Azt is hallottam, hogy valamelyik felvételen németül is beszél, de ő maximum szófoszlányokat tud németül. Kérek mindenkit, hogy ne tévesszenek meg senkit, mi csak azt szeretnénk, hogy Fanni épségben hazakerüljön – mondta az anya.

Megkerestük Fanni exét is, Renátót, aki szintén hallotta a felvételt.

– Ez nem Fanni. Megismerném a hangját, de ez nem ő. Egyértelmű, hogy ennek nincs köze hozzá – nyilatkozta a férfi.

Ezzel egyidőben a német oldalon található s z e x hirdetés,bár nem tűnt el, de már más fotók, s név szerepel ott.

Talán mindez annak köszönhető, hogy a hirdető rengeteg telefonhívást kapott, s talán valaki még arra is felhívhatta a figyelmét, hogy egy eltűnt lány képeivel él vissza.

forrás

Szólj hozzá

admin

One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.