0

Kiderült a titok! Így cserkészte be Dobó Katát Zsidró Tamás

A sztárpár először beszélt szerelmükről.

– Részemről abszolút tervezett dolog volt Kata meghódítása. Én már kitaláltam őt magamnak. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen az ország legszebb nője, és így most már nekem a legszebb – meséi a sztárfodrász a Best magazinnak – Szóval, a tréfán túl is azt kell mondanom: azt is én intéztem el, hogy összejöjjünk, aztán átadtam az irányítást neki – árulta el Zsidró Tamás, akinek azért is volt nagyon fontos a harmonikus egymásra találás, mert túl volt egy nagy csalódáson: elvált gyermekei édesanyjától.

Az a bizonyos első randi tavaly nyáron volt. Egy nagyobb társaságban találkoztak, amikor Tamás megkérdezte Katát, nincs- kedve elmenni vele vitorlázni a Balatonra. Kata igent mondott, bár most már elárulja: volt benne némi félsz: – Fogalmam sem volt, miről tudunk majd beszélgetni egy tó közepén. Ráadásul akkoriban úgy éreztem, jól elvagyok egyedül – meséli Kata a magazinnak.

A hajókázás klasszul sikerült, Tamás kitett magáért: finomságokat készített össze, pezsgőt is vitt, és olyan jól kezelte a helyzetet, hogy a színésznő minden félelme egy szempillantás alatt szertefoszlott. Sőt! Átbeszélgették az egész napot. Később hazafelé a kocsiban pedig úgy érezték, mintha csak fél óra lett volna…ű

Kata elmondta, hogy hisz a klasszikus férfi-női szerepekben, és az életüket is ekként élik:

– Egyetlen kivétel van csak: sokkal jobban főz, mint én – meséli a színésznő. – Bármikor támaszkodhatok rá, ő mindig higgadt és megfontolt. Ha hisztizek -mert azért néha ez is előfordul… – akkor sztoikus nyugalommal végighallgat és megvárja, hogy megnyugodjak.

(Best)

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.