Kiderült az igazság az izomcelebről!Hódi Pamela Berkiről: “Szeretőt tartott, amíg én az esküvőt szerveztem!”

Kiteregette Berki Krisztián szennyesét Hódi Pamela. Mindezt azok után, hogy kiderült, ki a férfi, aki elrabolta a szívét.

Hódi Pamela hétfő reggelre ismerte be, nincs már egyedül. A TWN.hu-nak akkor részletesen mesélt is új párjáról. “Régóta ismerem őt, a baráti társaságunk közös, nem terveztük, hogy így alakul majd, csak sodródtunk az árral” – kezdte Pamela.

Ma reggelre az is kiderült, Berki Krisztián azt állítja, Ambrus Attila beszélte le a házasságról és vette rá a szakításra Hódi Pamelával a TV2 műsorvezetőjét.

Ezt már Hódi Pamela sem engedhette, nyilvánosan vágott vissza – kiteregette Berki szennyesét.Kiderült, miért maradhatott el legutóbb is Hódi Pamela és Berki Krisztián esküvője.

“Nem ismerem személyesen Pamelát, nem beszéltem vele sohasem, de a beszélgetéseink alapján a lelkem mélyén éreztem, hogy nem Krisztiánhoz való. Sokat mesélt a közös dolgaikról, és nekem úgy állt össze a fejemben ez a történet, hogy számára mindenki jobb lenne, legyen akár Drakula vagy a patás ördög, mint ez a nő. Oké, hogy a gyereke anyja, ezt tisztelni kell. És soha nem szabad elfelejteni, de ez a nő nem hozzá való. Ezt láttam és éreztem. Lehet, hogy nagyon vastagon benne vagyok, hogy Krisztián lelépett, mert néhány dolgot tanácsoltam neki” – olvasható Ambrus Attila vallomása abbana könyvben, amit most Berki Krisztiánnal közösen adtak ki.

Több se kellett Hódi Pamelának, egy Instagram posztban reagált a Viszkisnek – szúrta ki a Blikk.

A csattanós válaszát azonban egy kommenttel is megfejelte – elárulta, miért maradt el az esküvőjük Berkivel! Berki pedig csak nálunk reagált!

Szólj hozzá

admin