0

Kidobták Pécsről a Soros által pénzelt “civilszervezetet”

Távoznia kell irodájából a Soros-támogatásból gazdálkodó pécsi Emberség Erejének Alapítványnak. A főbérlő a város kormánypárti vezetésének kérésének engedve küldi el ingatlanjából az alapítványt – írja a Népszava.

 

A lap emlékeztet arra, hogy a Fidesz pécsi szervezetének elnöksége a múlt héten úgy foglalt állást, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány szerepvállalása nem kívánatos a baranyai megyeszékhelyen (Soros alapítványa a következő hónapokban 130 millió forinttal segíti három megye civil szervezeteit).

 

Páva Zsolt polgármester, valamint Csizi Péter és Hoppál Péter képviselők a lap szerint azt sulykolták, hogy Soros azokat a szervezeteket támogatja, akik muszlim migránsokat akarnak hozni hazánkba, s a lépés célja, hogy Magyarországnak migránsbetelepítő kormánya legyen

 

Az Emberség Erejével Alapítvány által bérelt ingatlan gazdája nem várta meg a határozat elfogadását, s a napokban már jelezte, hogy nem kíván a továbbiakban szerződni a szervezettel, ezért az alapítványnak hamarosan el kell költöznie irodájából. Az alapítvány Pécs belvárosában, a Nappali nevet viselő kocsma üresen álló emeletén bérel 130 négyzetmétert.

 

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.