KIGÚNYOLTÁK PICURKÁJÁT AZ ÓVODÁBAN CSUPÁN A ZOKNIJA MIATT!AZ ANYUKA BOSSZÚJA ZSENIÁLIS!

Gonoszak az emberek és bizony nem könnyű kezelni!
Nemrég a legkisebb gyereke után ment az óvodába és amikor meghallotta az anyukák megjegyzését, annyira dühös lett, hogy az alábbi sorokat osztotta meg a Facebook-on:

Hirdetés

“Az óvodában levő anyukáknak, akik gúnyolódott a gyermekemmel: talán azt hitték, hogy nem hallom, hogy miről beszélnek pedig mindent hallottam.

Hirdetés

 
Amikor gúnyos szemmel rámutattak a kisfiamra, és kinevették azért, mert “lányos” zoknit visel, kiirtották belőlem az emberiségbe vetett hitemet.

Nos, a fiam 3 éves, szereti a szíveket, szereti a rózsaszín színt, szeret babákkal játszani. De amit a legjobban szeret, hogy saját maga hozza meg a döntéseket. Most pedig saját maga úgy döntött, hogy aznap ezt a piros zoknit fogja viselni.
Miért kell arra tanítani a gyermekeket, hogy bizonyos dolgokat csak lányok viselhetnek, míg másokat csak fiúk? Ha a fiam ruhát szeretne viselni, akkor megteheti.

Ha nagy bolyhos kalapot szeretne viselni, akkor azt is megteheti. És ha piros szíves zoknit szeretne, akkor azt is megteheti. Megengedem a fiamnak, hogy azt viseljen amit akar, és nem érdekel az olyan emberek véleménye mint te, akik gúnyolódnak vele, vagy diktálni akarnak, hogy mit szabad viselni és mit nem.

 
A kisfiam már elérte azt az életkort, amikor egyedül is képes döntéseket hozni és szeretném, ha saját döntése érvényesülne, nem pedig egy idegen kritikus akarata legyen rá erőszakolva. Ő az én fiam, akit nagyon szeretek. És lehet, hogy neked furcsán hangzik, de akkor is szeretem, amikor szíves zoknit visel.

Hirdetés

Remélem, hogy te és bárki más, aki azt hiszi, hogy a ruházat, vagy a játékok fogják meghatározni a gyermek jövőjét, el fogsz gondolkodni azon, hogy jobb lenne, ha kritizálás helyett toleránsabbak lennétek.”
Miután a haragos és csalódott édesanya közzétette ezeket a szavakat az interneten, rengeteg bátorítást kapott a szociális hálozaton.

Reméli, hogy szavai segíteni fognak a szülőknek, hogy engedjék gyermekeiket szabadon fejlődni.
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.