Kikerült a felvétel: könnyek között, ezekkel a mondatokkal búcsúzott férjétől Vajna Timi a temetésen-Videó

A 74 éves korában elhunyt világhírű filmproducert, Andy Vajnát január 31-én temették el a Fiumei úti sírkertben, hírességek és politikusok részvételével, katonai tiszteletadás mellett. Barátja, Arnold Schwarzenegger is megható beszédet mondott a temetésen, eddig nem hallott történetekkel.

Most a gyászoló Vajna Timi saját búcsúbeszédét mutatta meg közösségi oldalán, a következő mondatokkal emlékezett férjére:

“Biztos vagyok benne, – illetve Andy adott rá jeleket – hogy még minimum 40 napig itt lesz velünk a Földön, hogy segítsen nekem megválaszolni ezeket a kérdéseket.”

“Az esküvőnkön azt mondta nekem, hogy igaz hogy 38 évet kellett várnom rád, de visszahoztad a fiatalságomat – Senki sem gondolta, hogy mi itt maradunk és ő megy el. Mindig azt mondta, hogy ő mindannyiunkat túlél. Nem csk magából hozta ki a maximumot, hanem másokból is” – mondta a gyászoló özvegy búcsúbeszédében.

“Mindenkinek segített. Nincs még egy ilyen ember a földön, aki halhatatlan marad a filmjeivel, a tetteivel, a jóságával. (…) Nagyon fog hiányozni” – mondta könnyek között Vajna Timi.

Szólj hozzá

admin