A kislány orrán születésekor egy halvány foltot vettek észre. Nem sokkal később erre lettek figyelmesek

A diagnózis megdöbbentő. Életveszélyes is lehet…

1998 májusában Lynette Renner öt héttel korábban szülte meg gyermekét, Riley-t. Semmi gond nem volt, a koraszülött kislány egészségesen jött világra, csupán egy apró foltot vettek észre orrán, ám ennek nem tulajdonítottak különösen nagy jelentőséget.

Pár hét elteltével azonban az édesanya észrevette, hogy lányának orra hétről hétre nagyobbodik. A kislányt hemangómiával diagnosztizálták, ami azt jelenti, hogy jóindulatú vérerek gyűltek össze orrában. Riley orra most nagyjából egy kisebb labda méretének felel meg, amely már felső ajkát is érinti.

Sok esetben a hemangómia eltűnik, és a betegség megszűnik, de Riley esetében ez más. Mivel a területhez vérerek is csatlakoznak, ezért a kinövés eltávolítása nem lenne veszélytelen, mivel rengeteg vért veszíthet. Ám amennyiben Riley orráról nem távolítják el a kitüremkedést, további gondokat okozhat. Például a nyelést nehezítheti meg…

Az orvosok azt tanácsolják, hogy Riley próbáljon meg együtt élni orrával jelen állapotban. Az édesanya azonban aggódik, hiszen sok megjegyzést kell eltűrniük: “Rudolf aggancsait is oda kellene neki adni” – gúnyolták a kislányt.

Riley orrának transzformációját itt tekintheted meg >>>

(Forrás: Littlethings)

Szólj hozzá

admin