Kitálalt a kolléga Polyák Lilláék házasságáról! Ezért mondott igent a színésznő.

Csodálatos!

Mint már megírtuk, Polyák Lilla és Gömöri András Máté múlt csütörtökön a legnagyobb titkokban mondták ki egymásnak az igent.

Az eseményt olyan titoktartás övezte, hogy sok kolléga is meglepődött a hír hallatán. Bár szerelmük olyan, mintha egy romantikus hollywoodi filmből lenne, mégis rengetegen meglepődtek, hogy a közel húsz év korkülönbség ellenére kimondták egymásnak hivatalosan is az igent.

„Csak néhány nagyon közeli barát és a család lehetett jelen a vidéki, szűk körű esküvőn – árulta el a Story magazinnak a színház egyik munkatársa – Még a közeli kollégáknak sem volt fogalma arról, mikor és hol lesz a ceremónia, sőt a színház vezetői is csak a sajtóból értesültek róla – folytatja a forrás, aki elárulta, hogy az újdonsült házasok azonnal nászútra indultak, így még a társulat tagjai gratulálni sem tudtak nekik. „Nekünk is majd leesett az állunk, hiszen egy színházban szinte bármit lehetetlen öt percnél tovább titokban tartani. Hogy miért házasodtak össze, Hiszen Lilla számára nem volt olyan fontos ez a papír. Inkább arról van szó, hogy Mátét akarta ezzel az életre szóló élménnyel megajándékozni.”

forrás

Szólj hozzá

admin