Kitűzték Gáspár Bea és Győző válásának időpontját!

Már az időpont is megvolt.-írja  a http://blikkruzs.blikk.hu

Bea és Győzike már „ezer éve” házasok, rengetegen példaképnek tekintik őket ezen a téren. Ugyanakkor Bea elárulta, hogy természetesen náluk is voltak-vannak viták, sokszor veszekednek, sőt az is előfordult már, hogy hirtelen felindulásból azt mondta: “most már úgy elválok, hétfőn úgy elválok…”

Gáspár Győző, művésznevén: Győzike (Salgótarján, 1974. január 4. –) cigány származású magyar énekes, műsorvezető, televíziós személyiség, a Győzike show című realitykomédia[1] főszereplője, a Romantic együttes alapítója.

Életrajza

Salgótarjánban született. Egy Nógrád megyei kisközségben, a Szécsényi járásban elhelyezkedő Nógrádmegyerben nőtt fel. Szakmája szerint hentes, bár nem sokáig tevékenykedett hentesként. Zenei karrierjét édesapja pénzéből indította el. Ismertségét 1999-ben kezdte megalapozni a Romantic együttessel. A Romantic megszűnése után nem sokkal megalakult a Győzike Branch, amelynek jelenleg is frontembere. A 2006-os önkormányzati választásokon Nógrádmegyer polgármesteri székéért indult független jelöltként, de a szavazatok csupán 5,77%-át (36 voksot) szerezte meg.[2] Édesapja, idősebb Gáspár Győző az MCF Roma Összefogás Párt színeiben politizál.[3] Jelenleg a Győzike show főszereplője, a Győzike Basszus frontembere. Felesége Gáspárné Balla Beáta, akivel két közös gyermekük van, Evelin és Virág.

Filmszínészként is kipróbálta magát, a Holnap történt – A nagy bulvárfilmben egy rendőrt alakít. A filmet Gerencsér Tamás rendezte.

2013. október 2-án adócsalásért felfüggesztve 1 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte a Balassagyarmati Törvényszék.[4] -írja a wikipedia.org

Szólj hozzá

admin