0

Kolosi Péter megdöbbentő vallomása Ördög Nóráról – így aztán nincs visszaút az RTL-hez

Budapest — Nincs visszaút Ördög Nórának az RTL Klubhoz – ezt Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese jelentette ki a Story4 TV ArcKép című műsorának (hétfő, 22 óra) promóvideójában.

Mint ismert, a népszerű műsorvezető 2014 nyarán 13 esztendő után hagyta el a piacvezető kereskedelmi televíziót, hogy a konkurenciához igazoljon, ezt nem felejti korábbi munkaadójának vezetősége.

– Én tényleg nagyon könnyen megbocsátok, de soha nem felejtek semmit – árulta el Kolosi, aki azt sem tagadta, fájt neki Ördög távozása. – Fájt. Annak idején nagyon fájt. Úgy éreztem, hogy ez egy cserbenhagyás. Szerintem Nóri mindent megkapott szakmailag az ­RTL-től, amit csak megkaphatott. Nagyon jól teljesített is, tehát azért én szeretem ilyenkor hozzátenni, hogy oké, de ott van a másik oldal is, mert lehet, hogy ő mindent megkapott, de meg is érdemelte, hogy megkapja. Kolosit meglepetésként érte a váltás és nem is esett jól neki.

– Kifejezett cserbenhagyásnak tartottam, amit csinált, ­ráadásul úgy, ahogy csinálta. Hogy úgy jött be közölni, hogy már megvolt a megállapodás a másik oldalon – ismerte el Kolosi Péter, nem rejtve véka alá, hogy elvárta volna Ördögtől, hogy jelezze, megkeresték a másik csatornától.

A vezérigazgató-helyettes jelezte, Ördög Nóra feltehe­tően nem tűnhet fel újra az ­RTL-en, mert Kadarkai Endre riporter kérdésére kijelentette: a távozóknak – kevés kivétellel – nincs visszaút.

 Nem lenne eszközünk arra, hogy visszatartsuk azt, aki csak azért akar elmenni, mert vissza akar jönni két év múlva valami jobb pozíciót vagy jobb feltételeket kihasználva – jelentette ki Kolosi.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.