Komoly döntést hozott a 33 hetes terhes Luxus Vivien

A VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című műsorának sztárja úgy döntött, fia születése előtt még elindul világot látni.

 

A fiatal kismama kerekedő pocakja ellenére is útra kelt, hogy még a szülés előtt alaposan kipihenje magát, ráadásul a szerettei körében. Vivien azonban már a 33. hétben van, terhességének eddigi szakaszát is végigdolgozta, így adja magát a kérdés, nem erőlteti-e túl magát, hiszen a kismamák esetében egy idő után a doktorok már nem is javasolják a repülést, sőt, csak orvosi igazolással szállhatnak fedélzetre a terhes nők.

 

– Számomra a repülés egyáltalán nem jelent nehézséget még kismamaként sem. Szerencsére semmi gond a terhességemmel, úgyhogy megkaptam az engedélyt az orvosomtól – szögezte le a Blikk érdeklődésére Vivien. – A 36. betöltött hétig engedélyezett a repülés, a 28. héttől kellhet orvosi engedély, de ez is változó légitársaságonként. Eldöntöttük, amíg tehetjük, kipihenjük magunkat. Épp ezért a kisfiam születése előtt jó ötletnek tartottam, hogy még egyet nyaraljunk a családdal. Nem szeretek egy helyben ülni.

Vivien pontosan tudja, hogy a baba érkezése után egy ideig nem lesz alkalma lazítani.

– Ezt a hideg időszakot csakis nyaralással, sok napsütéssel lehet elviselni szerintem! Szükségem volt a napsütésre, feltöltődésre, főleg az elképesztően sűrű forgatások miatt, nagyon kimerítő volt ez az időszak – utalt a Feleségek luxuskivitelben második évadának forgatásaira Vivien.

Vivi és kedvese, Fecsó már nagyon várja fiuk születését /Fotó: Pozsonyi Zita

Az egykori atléta most feltöltődhet a tengerparton, hiszen korábban lapunknak elmondta, pocakjában növekedő kisfia nem nagyon hagyta aludni, ám ez az állapot most gyökeresen megváltozott.

– Igazság szerint a fáradtság sokat segített, hogy az alvási nehézségeimet leküzdjem – nevetett Vivien. – A forgatások sok időt és energiát felemésztettek, de cserébe jobban tudok aludni, úgyhogy már csak ezért is megérte eljönni nyaralni!

Beindulhat a szülés

Dr. Nagy Andor nőgyógyász szerint terhesen a legsúlyosabb probléma a hosszú ideig való ülés.

– Figyelni kell, nehogy trombózis alakuljon ki a sok üléstől! A 36. hét után azonban már nagy az esélye a szülés beindulására, ezért utána már nem javasolt gépre szállni – mondta a doktor. – Előtte is inkább csak abban az esetben, ha korábban nem lépett fel semmiféle komplikáció, illetve minden esetben érdemes a kezelőorvossal konzultálni.

forrás

Szólj hozzá

admin