Komoly a helyzet, mentőt riasztottak Hódi Pamelához!

Szűnni nem akaró fájdalomra ébredt Hódi Pamela, tudta rögtön, nagy a baj… Azonnal tárcsázta a mentőket!

Hosszú évek óta tudott róla, de jó ideje elkerülték a tünetek. Hódi Pamelánál középiskolás korában jelentkezett először a betegség, szinte minden áldott reggel kínzó fejfájással indult útnak, eleinte joggal gondolhatták, pszichés alapon, a stressz okozhatja. Vagy akár az időjárás-változások, azokra lehet érzékenyra a szervezete.

“Fura volt, mindig csak a fejem bal oldala fájt. El is mentünk végül MRI-vizsgálatra, de nem találtak semmit” – mondta a TWN.hu-nak.

Évek óta nyoma nem volt a kórnak, ma reggel azonban visszatértek a tünetek. Talán minden eddiginél hevesebb, és fájdalmasabb roham tört rá Pamelára, azonnal tárcsázta a mentőket.

A TWN.hu néhány perccel ezelőtt érte el Pamelát, aki elmondta, élete eddigi leghosszabb rohamán van túl, három és fél órán, könnyeit nyelve küzdött a fájdalommal.

“Reggel negyed 9-kor kezdett el fájni a fejem Tudtam, hogy mi ez. Legutóbb Natkó születése után jött elő, általában három hétig tart, aztán újra eltűnik évekre” – mondta lapunknak Pamela, majd a betegségéről is lerántotta a leplet. “Akkor, amikor utoljára előjött, ismét elmentem kórházba. Az egyik ilyen reggeli roham során pedig le is fotóztam a fejem és megmutattam a doktornőnek. Ami fix, a fejem bal oldalán jönnek ki a tünetek: elkezd fájni a szemöldököm, aztán a a szemgolyóm. Olyan érzés, mintha égő pálcákat dugnának a szemembe. Aztán bedugul az orrlyukam, a tarkómba nyílal a fájdalom és a fél arcom eltorzul. Szörnyű látványt nyújtok ezen a képen. A doktornő el is akarta kérni, hogy szeretné ezt a képet megmutatni az egyetemen a hallgatóknak, ahol tanít. Nem mentem bele, nem szeretném, ha így mutogatnának. A tüneteim és a tesztek során végül kiderült, egy gyógyíthatatlan betegségben, a cluster-fejfájásban szenvedek.”

Pamela azt mondja, az orvostudomány jelenlegi állása szerint nincs gyógymód a betegségére, sokaknak segít a torna, a fekvőtámasz, vagy gugolás, de ő hiába próbálta. Volt idő pedig, amikor minden reggel 6-kor kínzó fájdalmakra kelt, mintha élve kínoznák.

Forrás: TWN

Szólj hozzá

admin