Korda György megbánta, amit édesanyjával tett

Bár akkor csak jót akart, ma már tudja, rossz döntést hozott.

Hirdetés

Sok embernek okoz fejtörést, miként gondoskodjon méltóképpen idős szülőjéről, ha az már nehezebben tudja ellátni magát. Aki teheti, nem adja szociális otthonba, hanem szerető, családi környezetet biztosít ahhoz, hogy a hátralévő éveket minél örömtelibben tudja leélni. Korda György is az utóbbi megoldást választotta.

Hirdetés

Ám egy riportban elmesélte: ez életének olyan döntése volt, amit ma már másképp csinálna. Idős édesanyja a József körúton élt, egyszobás lakásában, majd az énekes legenda magához vette az otthonába. Bár a Korda-Balázs házaspár gyönyörű rezidenciájában természetesen mindene megvolt, Gyuri bácsi szerint a mamája ott mégis boldogtalannak érezte magát, és nem titkolja, hogy ez a mai napig szívfájdalmat okoz neki.

– Nem szabad idős embert kivenni a környezetéből – mondta jó tanácsként a művész a hasonló helyzetben lévőknek. Igaz, hogy Balázs Klári édesanyja közel három évtizeden át, 94 évesen ért haláláig velük élt, külön kis lakrészében, de ő sokkal fiatalabb korában intett búcsút addigi otthonának.

Hirdetés

forrás
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.