Kórházba vitték Polyák Lillát

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával kórházba szállítótták Polyák Lillát.

Hirdetés

Gömöri András Máté és Polyák Lilla kettesben voltak otthon pénteken, amikor csipogó hangra lettek figyelmesek a lakásban.

Hirdetés

„Nem tudtuk mi az, kétségbeesve kerestük a zaj forrását, és akkor vettük észre, hogy a szén-monoxid-jelzőnk az” – nyilatkozta a Bors-nak a színésznő.

Kedvese azt mondta, miután a szakközépiskolában részt vett tűzoltóversenyeken, szerencsére tudta, mit kell tenni: azonnal kinyitottak minden ablakot, majd kirohantak a házból, miközben a mentőket hívta. A tűzoltóság és a mentők percek alatt megérkeztek, a színésznő akkor már szén-monoxid-mérgezés tüneteit produkálta.

Hirdetés

„Kissé szédültem és hányingerem is volt. Nem tudtam eldönteni, hogy a szén-monoxid vagy az izgalom lehetett az oka” – mondta Lilla, akire a mentősök szén-monoszid-maszkot kötöttek, majd kórházba szállították. A vérvétel eredményei szerencsére nem mutattak eltérést, így pár óra múlva hazamehetett. A lap azt írja, valószínűleg a páraelszívójukkal lehetett gond a lakásban, amit a biztonság kedvéért az eset után a szakemberek lezártak.

forrás
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!