0

Kövér elárulta, meddig akar biztosan maradni Orbán

A Magyar Hírlapnak adott nagyinterjút Kövér László házelnök, amelyben számos témát érintett. Szót ejtett többek között a Jobbikról illetve, hogy mire és mennyi időre lenne szüksége a Fidesznek ahhoz, hogy megerősítsék intézkedéseiket és biztos alapokra helyezzék az országot.

Egy terjedelmes interjút közölt a Magyar Hírlap Kövér László, az Országgyűlés elnöke, aki a Fidesz jövőbeli terveiről és lehetőségeiről is szót ejtett. Elmondta, véleménye szerint még mindig sok az ellenség a rendszeren belül, akik gátat szabnak a párt hatékony működésének

“Belülről nézve az elmúlt nyolc, akár még a második négy év történéseit is, sokszor lehetett érzékelni, hogy sok ellenérdekelt fél van még pozícióban, akár a formális intézményrendszer keretein belül, akár azon kívül. Nekik az a törekvésük, hogy lerontsák a kormányzat döntéseinek hatékonyságát, vagy egyenesen megakadályozzák, hogy egy politikai döntés megszülessen. De ha a 2010 óta minket ért támadások hőfokát és erejét nézzük, azok azt tükrözik, hogy az ellenérdekelt felek mégiscsak azt gondolják, hogy hatalmon vagyunk. Képesek vagyunk érvényt szerezni a választói akaraton nyugvó politikánknak, akkor is, ha mindent megpróbálnak ellene.”

Kövér László elmondta azt is, nem elégedetlen azzal, amit eddig elértek, ugyanakkor több időre van szükség ahhoz, hogy rendbe tegyék az országot.

“Bár korántsem vagyok elégedetlen azzal, amit mostanáig el tudtunk érni, szükségünk lenne további egy, vagy akár még egy ciklusra, hogy a hazánk sorsát hosszú távon meghatározó, az ország morális és gazdasági rendbetételét követően elindított intézkedéseket programokat megerősítsük” – fogalmazott Kövér László házelnök a Magyar Hírlapnak adott nagyinterjúban.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.