1

Levágott a nő egy darabot a partnere férfiasságból, mert az nem volt hajlandó a szemébe nézni!

Letartóztatták azt a nőt az Arizona állambeli Scottsdale-ben, aki dühében levágta partnere férfiasságát. A 34 éves Shania Jones azt mondta nyomozóknak, hogy akkor húzta fel magát, amikor az alkalmi partnere, Bruce Fox, megtagadta hogy intim együtlétük alatt a szemkontaktust kezdeményezzen vele.

A férfit jelenleg a Scottsdale Liberty Hospital intenzív osztályán kezelik, az orvosok bizakodóak, hogy maradandó sérül nélkül megússza a betegük.

A támadás a férfi otthonában zajlott múlt csütörtökön. Együttlétük közben a nő hirtelen felpattant az ágyból, kirohant egy késért a konyhába, majd levágott egy darabot partnere legnemesebb részéből, majd a vérző férfit hátrahagyva elmenekült a helyszínről. Szerencsére a mentők hamar kiértek a helyszínre, még azelőtt, hogy a vérző férfi elvesztette volna eszméletét.

Mike Alvarez hadnagy az esetet után a következőket nyilatkozta:

Letartóztattunk egy nőt az otthonában, miután bejelentést kaptunk hogy levágta egy férfi nemi szervét együttlétük során. nő elismerte tettét, azt állítva, hogy akkor vesztette el a türelmét, miután a férfi nem volt hajlandó a szemébe nézni. A nőt  később 15 ezer dolláros óvadék fejében szabadon engedtük.

Shania Jones bíróság előtt kell hogy feleljen tettéért, ahol várhatóan bűnösnek vallja magát, amiért akár 8 év börtön is járhat.

► HA TETSZETT LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Szólj hozzá

admin

One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.