0

Liberális össztűz hazánk ellen: Soros személyesen megfenyegette Magyarországot, Kormos Anett (stand upos) pedig pszichopatának nevezte Orbán Viktort

Úgy látszik hétfőn megjött az utalás Gyuribá’-tól, be is indult a liberális média-gőzhenger.

 

Soros saját magát akarja meghazudtolni, hogy nincs Soros-terv, amikor erről évek óta, folyamatosan ő nyilatkozik, “terv”-nek hívva azt, özönlenek be a migránsok Európába, megszavazza az Európai Parlament a felső határ nélküli kötelező betelepítést, majd van pofája ennek a vénembernek letagadni azt a bizonyos tervet.
No komment…Tényleg az van, hogy aki hülye, ezt el is hiszi.

 

Persze egy emberként állt kis Soros mellett a teljes hazai szélsőségesen liberális média: 444, index, hvg, 24.hu, és a többi kretén. Van az a pénz.

 

Aztán a 24.hu is jól időzített: készített Kormos Anett stand up-os, Dumaszínházas hölggyel is egy klassz interjút, aminek a lényege az, hogy nagytudású Kormos Anett szó szerint pszichopatának nevezte Orbán Viktort. Kormosnak is sikerült beállni a libsi Dumaszínház “fényrejövői” közé, akik felfedték libsiségüket (hű, micsoda bátorság): Kőhalmi Zolika, Kovács András Péter, Dombovári, stb.stb..aztán most ez az Anett.

Hát itt tartunk az Úr 2017 évének, november havában. Mikor lesz már április????

mindenszo.hu

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.