0

Lilu: „Sokat sírok én is, amikor nem látják”

Budapest – Szívszorító élményeiről mesélt Lilu, aki elárulta, sokszor mennyire megterhelő lelkileg a Keresem a családom műsor forgatása.

Story Magazinnak mesélt a drámai pillanatokról Lilu, aki konkrétumokat még nem árulhatott el a most készülő Keresem a családom új évadról, azonban arról nyíltan mesélt, milyen megterhelő tud lenni a műsor.

A műsorvezető nem tagadja, kezdetben szimplán munkaként tekintett a sorozatra, azonban az évek elteltével egyre érzékenyebbé vált a történetekre.

 Azt hittem, az elején lesz nehéz, közben meg éppen fordítva alakul: egyre mélyebben megérintenek az egyes történtetek. Olyan dolgokat látok, amilyenek – mert szerencsére egészen más az életem – roppant nagy hatással vannak rám. Hiába láttam már a híradóban, olvastam róla itt-ott, egészen más, amikor szemben ül velem valaki és a kezemet fogja. Ez a műsor egyre inkább én vagyok – árulta el Lilu, akit sokáig nem tudja kiverni a fejéből egyes szereplők történeteit.

 Egy hazaút alatt képtelenség feldogozni egy-egy megrázó történetet. Bizony nagyon nagy csönd tud lenni a buszban olyankor.

A forgatás mindegyik stábtagot megvisel, akik egymást közt beszélik ki az átélteket.

 Ha riport közben felnézek, olykor azt látom, hogy sír az operatőröm. Sokat sírok én is, amikor nem látják – mondta Lilu, ám úgy döntöttek, hogy ezeket a jeleneteket kivágják a műsor végső változatából.

– Elkerülhetetlen persze, hogy könnyes a szemem, de nem gondolom, hogy van jogunk más fájdalmával, hatásvadász képsorokkal operálni, ezek valódi szereplők valódi drámái.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.