0

Liptai Claudia szívszorító vallomása

Őszinte szavak.

A gyönyörű kétgyermekes műsorvezető néhány hete a Best magazin hasábjain osztja meg humorral fűszerezett élményeit kisfia Marci születésével és mindennapjaival kapcsolatban. Íme az újabb fejezet.

A legtöbb anyukának már szülés után a kórházban beindul a teje, és annyi van, hogy az bőségesen elég a babájának. De nem mindenki mondhatja ilyen szerencsésnek magát. Mennyi az elég, mit ajánl a barátnő, szomszéd, a védőnő, hogy több legyen. Mert, ha nem szoptatsz, nem vagy rendes anya…

Claudia is végigjárta már ezt a kálváriát Panka születése után:

– Nagyon akartam, mindent megtettem. Megittam mindent megettem az összes tejfakasztó gyógynövényt. Hosszú órákon át fejtem éjszakákon át. Sokat sírtam, ami biztos nem tett jót, és szinte belebetegedtem, hogy én nm tudom magamból táplálni a gyerekemet – írja a Best hasábjain, majd elárulja, hogy a La Leche Ligát is kihívta, hogy segítsenek. Maradt a tápszer Pankánál.

Így tíz és fél évvel később, ezekre az emlékekre visszagondolva vágott neki Marci táplálásának. Már az első napokban látszott, hogy ő teljesen más baba, jól tudott szopni, evett, aludt. Claudia pedig megnyugodott, hogy ezúttal minden más lesz, nem kell idegeskedni.

De a baba mégsem úgy hízott, mint kellett volna. És akkor beugrott a 10 évvel ezelőtti kép, amikor a műsorvezető magát okolta… Szerencsére most már tudja, hogy igenis van olyan, hogy valakinek nincs, vagy nem elég a teje, és attól nem lesz más egy gyermek, mert tápszert kap.

– Bár Marci tovább kapott anyatejet, mint Panka, de meglepő módon mindkét gyerekemet ugyanúgy imádom tejjel vagy anélkül.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.