MA AZ ÁRKÁDBAN SÉTÁLTUNK A KISLÁNYOMMAL, AMIKOR EGY IDEGEN VÁRATLANUL EZT A LEVELET NYOMTA A KEZÉBE! MIKOR KIBONTOTTAM ÉS MEGLÁTTAM BENNE EZT, AZT HITTEM SÍRVA FAKADOK!

Ma az Árkádban sétáltunk a kislányommal, amikor egy idegen váratlanul Ezt a levelet nyomta a kezébe! Mikor kibontottam és megláttam benne Ezt, azt hittem sírva fakadok! 

Ha ez nem velünk történt volna meg, biztosan nem hiszem el!

Ma a kislányommal sétáltunk a budapesti Árkádban, amikor arra lettem figyelmes, hogy valaki a Szabinámnak odaszól – Tessék kislány! Odanéztem és látom, hogy a lányom kezében egy boríték hever. Azt, hogy ki lehetett nem tudom, mert a tömegben egy pillanat alatt eltűnt. Nem értettem az egészet, de nagyon megijedtem elsőre, mert azt hittem valaki a lányomtól akar valami szörnyűséget.

A borítékon amit Szabina kezébe nyomott csak ennyi állt – Nyisd ki! Miután a parkolóba értünk az autóhoz és beültünk, kinyitottam! Amit benne találtam, attól a lélegzetem is elakadt!

Igen jól látjátok! A tartalma 13.500 forint volt plusz egy cetli ezzel a felirattal! „Ez egy véletlenszerű, kis jótett… nem kell visszafizetned, de adj cserébe egy kis kedvességet másoknak… ez volt az én részem… te mit fogsz tenni? Péter” 

Egyszerűen nem térek magamhoz a történtektől! Nem tudom, hogy ki vagy Péter és miért pont minket választottál, de nagyon szépen köszönjük! Az édesanyámat nemrég temettem el és egyedüli gyermekeként, egyedülálló anyaként nagyon megterheltek a temetési költségek, úgyhogy nagyon jól jött most nekünk ez a pénz!

Még egyszer köszönjük és remélem eljut hozzád ez az üzenet, hogy tetted nem csak véletlenszerű jó cselekedet volt, hanem annál sokkal több!
Üdv: L. Réka

Kérlek Segítsetek eljuttatni ezt az üzenetet Péternek! Osszátok! 

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

forrás

Szólj hozzá

admin