0

MA REGGEL TAXIVAL MENTEM AZ ISTVÁN KÓRHÁZBA. MIKOR ODAÉRTÜNK ÉS FIZETNEM KELLETT, A SOFŐR OLYAT CSELEKEDETT, AMIT NEHÉZ SZAVAKBA ÖNTENI! EZT NEKED ÜZENEM RÓBERT:

Az alábbi történetet, Buzás-Kovács Anita osztotta meg az egyik facebook csoportban! Jó érzés a mai világban, ha ilyen történetekről is hall az ember a sok rossz mellett!

“Olyan élményben volt ma reggel részem, amit nem tarthatok magamban. Az István kórházba járok infúzióra második hete. A múlt héten egy nagyon kedves fiatal ember vitt és hozott minden nap. Ma azonban nem tudott jönni, ezért taxit hívtam. Megkértem a diszpécsert, hogy a kocsi álljon föl a járdára közvetlen a kapu elé, mert nehezen tudok eljutni a parkolóig. Már az is jól esett, hogy a válasz “rendben van” volt.

Megérkezett a taxi percnyi pontosan és ahogy kértem, beállt a kapuhoz. Bemondtam a címet István Kórház. Persze beszélgettünk és megérkeztünk a kórházhoz. Fizetni akartam, ha jól emlékszem 2000,- Ft körül lett volna a számla.


Erre azt mondja a sofőr, hogy 1000,-Ft-ot kér. Kérdezem hogy-hogy? Azt mondja mert Ő, ha kórházba visz valakit, csak ennyit fogad el. Hiába próbáltam a teljes összeget kifizetni, lehetetlen volt. Ezek után kisegített az autóból és a karját nyújtva elkísért a liftig!

Hálásan köszönöm kedves Róbert”

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.