1

Mága Zoltán csúnyán becsapta a rajongóit, hatalmas a felháborodás!

Ezt nem vártuk egy nemzetközileg elismert művésztől…

Mága Zoltán nevét nem csak itthon, de világszerte ismerik. Az elismert zenész bejárja már szinte a föld összes országát és vezetőknek uralkodóknak mutatta már meg csodás hegedűjátékát. Mám most nagyon mellényúlt mikor a következő képet posztolta közösségi oldalára:

A képen az látható, hogy együtt pózol Barbara Streisanddal pózol. Ám egy hétköznapi ember is gyorsan észreveheti, hogy valami nincs rendben a képpel, rögtön jöttek is a kommentek:

‘Majdnem jó lett a photoshop, csak a képek közötti felbontás különbség és a fények elárulják, ja és az is sokat nyom a dolgon, hogy megvan az eredeti kép. 

Igen sajnos itt az eredeti kép:

Az eredeti képen látszódik, hogy Barbara, Celine Dion oldalán látható, és Zoltán csak photoshoppal került a képre. Idővel lekerült a kép Mága Zoltán oldaláról és azzal védekeznek, hogy csak egy vicc volt. Igaz nincs április elseje, de azért ez nem volt méltó…

forrás

Szólj hozzá

admin

One Comment

  1. En nagyon szeretem Maga Zoltant, sot az amerikai ferjem is imadja ot es mit szamit az, hogy kinek az oldalan van? Nekem is van vele fenykepem, Vacon keszult, ahol jotekony koncertet adott. Annyira kedves es aranyos es ahogy jatszik, a vilag osszes hires hegeduse csak jelenthet neki. Miert kell minden normalis embert kikezdeni? Volt o meg nagyonbb emberek oldalan is lefenykepezve. Semmit nem von le a tudasabol ez a kep. De aztan, ahogy Hollywood mondja, mindegy jot vagy rosszat, csak beszeljenek az emberrol. Neki nincs szuksege senkire, a tudasa magaert beszel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.