Magyarország és Ausztria új szövetségükkel, átveszik a hatalmat az Európai Unióban!?

Az új közép-európai szövetség Olaszországgal kiegészülve uralkodóvá válik 2018-ban az EU-ban! Nem túl valószínű, ám annál nagyobb hatású eseményeket vázol fel minden év végén a dán Saxo Bank. A valószínűtlen jóslatok közül nem egy világrengető esemény bekövetkezett már az elmúlt években.

Hirdetés

Az idei kiadásba is olyan lehetőségeket kerültek, amelyek alaposan megbolygathatnák a világ brókereinek életét is – egy részük nyilván olyan politikai esemény, amelyek nem csak a piacokon okoznának felfordulást, hanem a mindennapi életünkben is.

Hirdetés

 

A bank 2018-as jóslatai között egy Magyarországot is jelentősen érintő szerepel. Íme:

 

Az osztrák kancellár támogatásának hála végre erőre kap Orbán Viktor euroszkeptikus politikája az EU szintjén is. A francia-német tengely eurózónát erősítő reformjainak ellensúlyozására az új kancellár úgy dönt: csatlakozik a visegrádi négyekhez, és követi bevándorlásellenes politikájukat is.

Hirdetés

 

Erre Brüsszel diplomáciai bojkotott hirdet Béccsel szemben, mellesleg a 7. cikk szerinti, a döntéshozatalból való kizárást jelentő eljárást indít Lengyelországgal szemben. A mag-Európa eurót erősítő reformjait ellensúlyozva most először a közép-európai tagállamok – és a hozzájuk csatlakozó Olaszország – politikája válik uralkodóvá az EU-ban. Az euró árfolyama erre zuhanni kezd. Olaszország egyébként úgy kerül képbe, hogy jövőre ott is választásokat tartanak és az elemzők igen jelentős jobboldali fordulatot jósolnak.

forrás
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.