1

Majka brutálisan kiakadt a tegnapi X-Faktor adására!

Nem is csodálkozunk rajta! 

Az ózdi hős is úgy néz ki, hogy figyelemmel követi volt csatornája műsorait, ezen belül is az X-Faktort mindenképpen ugyanis az egyik fellépő az az ő dalukat adta elő a Belehalok című slágert ám a fellépő valamiért nem őt jelölte meg szerzőnek, na de nézzük csak:

Azon felül , hogy ez a felszolgáló srác remekül elénekelte a dalunkat az X faktorban, ki kérem magamnak,hogy azt mondja be :
Nagy Ricsitől jön a Belehalok !!!
Hogy a picsaba jönne már tőle ?? Azért mert pár éve elénekelte ebben a műsorban Nagy Ricsi , nem azt jelenti ,hogy ez az ő száma.
Vagy a szerkesztők kérték arra ,hogy ugyan ne mondja már be a konkurens csatorna egyik arcának a nevét, vagy egyszerűen csak nem tudta , hogy ez a mi számunk. Azért az is fura ,hogy senki nem javította ki a zsűriben.
Szóval kedves RTL és X faktor!
Kérem javítani ezt az abszolút pofátlan hozzáállást!! Különben holnap bemondom, hogy a Liptai írta a ‘Hagyd meg nekem a dalt’című nótát

Szerinted igaza van Majkának?

 

forrás

Szólj hozzá

admin

One Comment

  1. Majkának igaza van, és ezért nemcsak nyilvános bocsánatkérés, hanem a teljes szerzői jogdíj is megilleti. A szerzői jog szerint nem adóköteles honoráriumként, hanem KÁRTÉRÍTÉS CÍMEN.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.