“Második Trianont Magyarországnak” Ne bízz a magyar választóban! Brüsszelnek kell megállítania ezeket!

„Jöjj el, drága Emmanuel, tépd le láncainkat, és kergesd el az Orbán-kormányt! Fegyelmezd meg az EU-val, ülj új trianoni tort a magyarokon!” – a szociálliberális elit most éppen Macrontól reméli budapesti helytartóságát.

Hirdetés

 

Hirdetés

Barack Obama óta nem volt akkora kedvence a „haladó gondolkodóknak”, mint Emmanuel Macron. A friss francia elnök az új idol, akivel kapcsolatban ráadásul bármikor elő lehet venni a közhely-idézetet: „Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!” Ez olyan elegánsnak, műveltnek és roppant értelmiséginek tűnik.

Macron tökéletes alanya a ballib áhítatnak. Csini, negyvenes fiú, trendi plakát- és internet-arc. Szocialistának nevezi magát, de megbízható bankármúltja van. Nem lesz ott semmilyen gyanús populizmus, baloldali osztogatás, ahol a kampányszámlát Soros, Rothschild és Goldman Sachs bankház állta.

Macron nem holmi szalmaláng, ha ilyen nevek fektettek bele! Ő lesz a mi új hősünk! Ha eléggé lelkesen forgatjuk a nyelvünket, talán majd mi is feltűnünk neki, minket választ!

Hiszen mi, pesti szociálliberálisok mindenben osztjuk a gondolatait. Igenis legyen Európai Egyesült Államok, és igen, legyünk mi egy kedves, szeretetre méltó határ-államocska, amellyel mindig meg lesznek elégedve Brüsszelben, Párizsban és Berlinben.

Küldjétek a kívánságlistát, mi mindent teljesítünk! A rohadt Orbán leállította az ország kiárusítását, sőt még vissza is vett? Mi mindent visszacsinálunk! Az energiacégekre visszakerül a szabadság zászlaja, a francia trikolor! Akkor lesz aztán energiafüggetlenség! Paksot is odaadjuk! Bankot kér Macron? Adunk, sőt Medgyessyt is adjuk megint bármelyik élére, neki van Becsületrendje is, kell jobb biztosíték?

Macron külpolitikailag pláne isteni! Berlinnel a jelek szerint megalkudott. Akár Merkel, akár Schulz nyer szeptemberben, együtt gründolják az új Európát. Jó, Schulz persze jobb lenne, ő jobban utálja Orbánt, de idealista demokrata nem válogat.

A lényeg: lehet majd nagyon utálni a ruszkikat – bocs, Brezsnyev elvtárs, anno neked nyaltunk, de hát hol vagy már te – és támadni Trumpot. Mert Amerikát nagyon szeretjük egyébként, csak jöjjenek már vissza a demokraták!

Emmanuel, drága remélt mentorunk! Te vagy a mi emberünk! Szinte elaléltunk, ahogy beszóltál a magyaroknak, lengyeleknek, cseheknek és szlovákoknak! Igazad van, az EU nem szupermarket! Nincs itt válogatás, szolidárisnak kell lennünk Veled! Azok leszünk, csak mondd meg, hol és mikor!Ott állunk melletted a vártán, kedves Macron, szívesen ontjuk Érted a magyar vért!

Mi tökéletesen megértjük a migráns-politikádat! Példaértékű, ahogy a bíróságod a calais-i menekültek ellátására kötelezte kormányodat! Ennél szebb meghívót Merkel sem küldött a bevándorlóknak!

Igen, az új Európa elképzelhetetlen a menekültek tízmilliói nélkül! Kell az olcsó munkaerő! Mi, magyar szociálliberálisok elbontunk minden határt a migránsok elől! Sőt, megértjük azt is, hogy Franciaország kiüldözi a kelet-európai munkavállalókat, ne vegyék el a menekültek elől a helyet!

Imádjuk Macron, hogy igazi francia hazafi vagy! Olyan szépen énekelted a kampányban a Marseillaise-t, de a szíved mélyén igaz globalista maradtál. Mi követünk ebben, most rendeltünk Conchita Wursttól egy korszerű, 21. századi értékeket tükröző Himnusz feldolgozást.

Tegyél rendet Közép-Európában, Emmanuel! Jól kezdted a szupermarketes kirohanással, de ne állj meg félúton! Ötlet kell? Lengyel László megadta.Tudod, drága Emmanuel – ő a nagy baloldali gondolkodónk, hős Botka László szellemi guruja – éppen a minap jelezte, mit kellene tenni!

Első lépés: Ki kell zárni a Fideszt az Európai Néppártból! Ezt kérjük, intézd el Merkelnél.
Második lépés: Zárassátok ki Magyarországot az uniós pénzalapokból a demokrácia és jogállami kritériumok nem-teljesítése miatt.
Harmadik lépés: Magyarország szavazati jogának megvonása.

Ez a terv, ne higgy nagyon a mostani magyar ellenzéki pártoknak se, ránk, az örök libbal elitre hallgass! S főleg ne bízz a magyar választóban, ők „Orbán népe”! Brüsszelnek kell megállítania ezeket!

Vigyázó szemünket Párizsra vetjük, drága Emmanuel! Kérünk, vegyél Te is észre minket!

Gondolj elődeidre, akik 1918-ban megszállták Szegedet! Akik rá egy évre Trianonban annyira megértették a magyar néplelket. Tanulj a példájukból! Bátrabbnak kellett volna lenni! Rendesen meg kellett volna büntetni ezt a rebellis országot!

Nekünk, reménybeli szociálliberális üzlettársainknak nem kell sok. Hagyd meg nekünk Budapestet, legalább a belvárost, hadd legyünk itt helytartók. A többit nyugodtan oszd szét! Ti, a románok vagy Soros, vigyétek, ami kell!

 

forrás
Hirdetés


Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Contacts:
Posted by: admin on

3 hozzászólás so far:

 1. TENGERPICI szerint:

  Az emberi butaság határtalan. A törvénytelenséget is törvényesíteni szeretnék. Miközben emberi jogokról papolnak, csak azon jár az eszük, hogy hogyan tehetnék tönkre az emberiséget. A politikai marketing a saját önös ideológiai hovatartozási hatalomért megy és ment mindég! A választó csak addig kell ameddig beülteti az érdekista politikust a bársonyszékbe! Majd a holdudvar továbbra is nagy nyelvcsapások közepette isteníti azt, aki vagy akik, mint bérencet alakmaznak, a modern rabszolgatartók.
  Az emberiség problémája:
  1, Természet.
  2, Kereskedők.
  3, Papok.
  4, Politikusok.
  5, Az emberiség legnagyobb problémája az ember.
  6, Amit képtelenek felismerni, hogy saját maguknak okozzák a legnagyobb problémát,
  7, Így okozzák az áhított világuknak a végét.

  TENGERPICI 2017.09.02.

 2. Lászl Gzőző szerint:

  Mi, Magyarok, sajnos SOHA SE TUDTUNK ÖSSZEFOGNI és szerintem nem ism fogunk,sőt mindíg a már az előre feltételezett vesztes mellé álltunk.Ez már talán soha bem fog megváltoznu.

 3. Tanító Lajos szerint:

  Új világrend építésébe kezdett a szeretett Mindenhatónk. Ó tudja, hogy a világot, és benne az embert, néha néha helyre kell tennie. Mindet és mindenkit, ami, és aki, az Ő útját keresztezi, elpusztít!Így lesz ez most is!Semmi és senki meg nem állíthatja Őt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.