0

Megdöbbentő dolog derült ki a német klinikán megtalált Krisztina eltűnésével kapcsolatban!

Hazatérhetett az a négygyermekes édesanya, akinek még október elején rendkívül rejtélyes körülmények között veszett nyoma Németországban. A 47 éves Krisztina már péntek este a családjával lehetett, miután rendkívül gyorsan sikerült előteremteni a hazaszállításához szükséges összeget.

A tiszapalkonyai asszony többedmagával a németországi munkahelyéről tartott hazafelé, amikor is egy nürnbergi pihenőmegállónál, hajnalban nyoma veszett. Társai állították, hogy hirtelen kipattant az autóból, majd otthagyta őket. Lánya, Orgován Anett azonban a mai napig is kételkedik a beszámolók igazságtartalmában, főként azután, hogy édesanyját Ansbach városában, egy idegklinikán találták meg. Az pedig továbbra is zavaros, hogy mi történhetett vele.

A legfrissebb kép Krisztináról. Az anya hazatért Tiszapalkonyára, de nem emlékszik arra, hogy mi történt vele

– Az biztos, hogy hazafelé összeveszett az egyik munkatársával, aki szó szerint megtépte. Bővebb részletekre nem emlékszik, csak arra, hogy bolyongott az erdőben, és a rendőrök találtak rá. Reméljük, hogy mihamarabb ki­tisztulnak majd a homályos foltok. Valamitől azonban nagyon fél, az ut­cára sem mer egye­dül kimenni. Valószínűleg a rendőrök is ki fogják hallgatni – tájékoztatta lapunkat Anett, majd így folytatta:

– Lelkileg meggyötört, és nagyon fáradt, de reméljük, hogy pár hónap múlva teljesen fel fog épülni. Háromféle gyógyszert írtak fel neki, plusz több leletet is kiállított róla a kinti klinika. Ezek viszont németül vannak leírva, így egyelőre nem tudjuk, hogy mi is a pontos diagnózis. Hétfő reggel azonnal megyünk vele orvoshoz. Anyukám mindenesetre kijelentette: a gondolatától is retteg, így soha többet nem vállal majd külföldön munkát – szögezte le.

A múlt héten írtunk az asszony eltűnéséről. Nürnbergben bukkantak a nyomára

Krisztina a ruháitól kezdve az összes magával vitt tulajdonát elvesztette. A négygyermekes család nehéz helyzetbe került, így bármilyen segítséget szívesen fogadnak.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.