7

Megdöbbentő üzenetet küldött az új osztrák kancellár Sorosnak:

Sebastian Kurz tájékoztatta Sorost arról, hogy a nyílt társadalom alapítványnak 28 napja van, hogy tevékenységét beszüntesse Ausztriában. A forrás a Facebookról származik. Nem tudni, hogy az információ mennyire hiteles.

 

forrás

Szólj hozzá

admin

7 Comments

 1. “”Simsa Péter · Budapest

  Ez a Sebastian Kurz egy barom…””

  Nos,”kedves”Péter!

  Ebből a szépen cizellált velősen megfogalmazott építő jellegű hozzászólásodból úgy tűnik nem osztod az újonnan megválasztott osztrák vezér(kormányunk álláspontjával is összecsengő)véleményét a menekültügyi kérdéskörben…kíváncsi lennék rá,mit gondolnál akkor ha mi is befogadó ország lennénk,és hasonló problémákat vállalnánk fel ezeknek a szutykoknak a betelepítésével mint a németek,franciák,olaszok,stb.Mit szólnál akkor,ha gyerekeidnek,unokáidnak az identitását,személyes biztonságát,akár életét veszélyeztetnék ezek a sehonnan jött barbárok,akik nem tudnak,és nem is akarnak asszimilálódni,akik csak az erőszak nyelvén értenek.Mit tennél ha a lányodat unokádat ilyen szarházi bitangok erőszakolnák meg akár a szemed láttára is?
  Inkább örülni kéne hogy a minket körülvevő országokban talán most az Orbán-kormány mellett lesz még aki erősíti ezt a bevándorlásügyi politikát(Cseh o.Ausztria)és Magyarország,Európa még meg tudja örizni nemzeti öntudatát,identitását az olyan hazaáruló vezetők ténykedésének ellenére is mint Angela Merkel,meg a sok brüsszeli Soros-csatlós talpnyaló népség…

 2. Igazat Adok annak aki reálisan látja a dolgokat akinek van gyermeke unokája tudja hogy védenie kell akinek nincs fel sem tudja fogni mit veszít el egy szülő! Nem tudom hogy van -e gyermeke Kurznak de okosan gondolkodik ! Már telítve van Ausztria is látni az utcákon! Ausztria mindig egy tiszta ország volt Befogadó de tartózkodó a külföldiekkel szemben! !

 3. te mit képzelsz te tetü. különb emberek a bevámdorlók mint te. a lányodat egy szemét fidesses fogja magerőszakolni. az jobb lesz neked hülye geci

 4. ARZAGON részére: a rohadék mocskos kommunista anyádba kellett volna belédögöljél, te mocskos állat.

 5. Munkám révén közel 15 évet töltöttem kisebb nagyobb időt Közel-Keleten! Nem volt bajom az arabokkal,mert elfogadtam a törvényeiket,hogy alapból 50 %ban én vagyok a hibás ha bármilyen konfliktus,vagy baleset áldozata lennék.Mindig,minden esetben én fizettem. Ezeket az arab országokat csak diktátorok tudták biztonságossá tenni,a saria törvényeikkel.Tehát nem azért volt rend,mert a természetükből adódott,hanem a félelem volt az úr. Tudta,ha ellop egy tyúkot,csuklóból levágták a kezét.Munkával hadilábon álltak! Asszonyok gyerekek dolgoztak elsősorban.Kosz megevett mindent.Egyedül a feneküket mosták. Illatos vizekkel nyomták el magukról a bűzt. Férfiak egész nap a kávézókban. Tehát ezeket soha az életben nem fogják tudni munkára fogni. Kiszabadult a szellem és ezek és az utódaik az életben nem lesznek hasznos tagjai egyetlen nyugati országnak sem. Annyit még tudni kell,hogy a keresztény,és a zsidó embereket gyűlölik piszokul!El lehet gondolkodni kell-e ez nekünk?

 6. Tóth Bertalan nagyon pontosan, részletesen jelemzi a muzulmánok viselkedését!jó megfigyelö tehetségel rendelkezik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.