0

Meghirdették az iszlám felkelés Ausztriában, Németországban és Svédországban

A Sveriges Radio arról számolt be, hogy pénteken Malmö városában mintegy 200 tüntető antiszemita szólamokat skandálva intifádát hirdetett (pedig eddig meg voltunk győződve róla, hogy a svéd vikingek terveznek holokausztot). Azt kiabálták egyebek között, hogy “visszaköveteljük szabadságunkat, és lelőjük a zsidókat”.

 

Margot Wallström külügy- és Morgan Johansson igazságügyi miniszter természetesen nem győztek a Twitterükön felháborodni a szörnyű antiszemitizmuson és gyűlöleten, de Svédország iszlamizációjával még nem fedezték fel az összefüggést.

 

Az izraeli Háárec emlékeztet arra, hogy Malmö 285 000 lakosának hét százaléka a Közel-Keleten született a hivatalos városi statisztikák szerint. Képzelhetjük, mekkora lehet és lesz a második-harmadik-sokadik generációs szaporulat…

 

A felkelésnek hangot adva muszlim fiatalok Molotov-koktélokkal dobálták meg a göteborgi mecsetet. A muszlimok több német nagyvárosban is az utcára vonultak és a zsidók megölésére buzdítottak. Berlinben több ezren vettek részt a demonstráción.

 

Szombaton Bécsben is több száz muszlim tüntetett, és figyelmeztették a zsidókat, hogy Mohamed serege visszatér. Ha úgy értik, hogy hazamennek a Közel-Keletre, az szerintünk sem rossz ötlet. A muszlimok több német nagyvárosban is az utcára vonultak és a zsidók megölésére buzdítottak. Berlinben több ezren vettek részt a demonstráción.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.