Megkérdezték Orbánt, mi lesz ha nyernek – ezt válaszolta

Továbbra is az egyszerű dolgokban hisz Orbán Viktor: a munkában, a családban és a hazában – árulta el a miniszterelnök a Hajrá, Magyarország! című fideszes kampányújságnak arra a kérdésre felelve, hogy mi várható, ha újabb négy évre kap felhatalmazást.

 

Orbán Viktor egy kis ízelítőt adott a hogyan továbbról, ha április 8-án újra bizalmat szavaz neki a választóközönség. A miniszterelnök a Hajrá, Magyarország! című fideszes kampánylapnak azt mondta: továbbra is az egyszerű dolgokban hisz, mint a család, a munka vagy a haza. „A jövőre nézve is csak ezt kínálhatom” – fogalmazott. Mint mondta, abban hisz, hogy a kemény munkát elnyeri jutalmát, vagyis, aki többet dolgozik, az többet is visz haza. Összefoglalva: a munkát megbecsülni, a családokat támogatni, a nemzeti identitást megtartani, a függetlenséget megőrizni – szerinte ugyanis ez a jövő.


Természetesen a kormány legfőbb kampánytémája sem maradhatott ki, a migráció. Orbán úgy véli, ez nem kerülhet le a napirendről, hiszen továbbra is a migráció kezelése jelenti a fő kihívást. Itt külön kiemelte az ENSZ-t, szerinte a szervezet „az elmúlt hónapokban kidolgozott és nyilvánosságra hozott egy migrációs világmegállapodást”. Mint ahogyan azt is a migrációs folyamatok számlájára írja, hogy a 2010 óta elért eredményeket „nem figyelhetjük nyugodtan és örvendezve”.

Orbán Viktor április 8-ra kitérve úgy véli: jók az esélyeik, „de a meccset, a 90 percet végig kell becsülettel és keményen játszani, az utolsó sípszóig”. Hozzátette: nem dőlhetnek hátra egy percet sem, szerinte ugyanis nemcsak az ellenzékkel, de a bankokkal és multikkal is meg kell küzdeni, vagyis a globális élet olyan szereplőivel, amelyek profitra tette szert 2010 előtt a magyar emberek pénzéből. „Ők ádáz ellenségei a nemzeti politikának, és azóta is revánsra várnak” – hangsúlyozta.

Forrás: www.atv.hu

Szólj hozzá

admin