Meglepő dolgot tett Radics Gigi, miután nemmel szavazott Takára – videók

A műsor után Radics Gigi elárulta, nehéz döntés volt nemmel szavazni Takára. A fiatal versenyző ugyanis, nagyon a szívéhez nőt és egy barátság is kialakult közöttük. Miután Taka kiesett, Gigi meglepő dologra szánta el magát: úgy tűnik, a fiatal fiúval tölti az ünnepeket.

Mint arról korábban beszámoltunk az X-Faktor szombati adásában Taka négy mentori szavazattal, és a nézők döntése után kiesett a műsorból.

Radics Gigi, Taka és a versenytársai is nyilatkoztak a Blikknek a történtek után. BárGigi nemmel szavazott a mentoráltjára, amit nagyon sajnál, továbbra is nagyon a szívén viseli a sorsát.

– Igazából szerintem ilyen még nem történt, hogy a saját mentora azt mondja valakinek, nem ülhet le. Nagyon nehéz volt kimondani ezt, igazából attól tartottam csak, hogy megsértem őt érzelmileg, mert van közöttünk egy nagyon erős baráti viszony mostmár. A hetek alatt kialakult. Egyébként eddig nem szerettem senkivel ennyire együtt dolgozni. Nyilván mindenkivel szerettem, de ő az, akivel nagyon. Mert nagyon alázatos, hihetetlenül jó lelkű ember, és nekem ez nagyon fontos. Mert engem is ilyen neveltetésben neveltek fel – árulta el Gigi.

Giginek nem volt mitől tartania,mint utólag kiderült Taka nem haragudott meg rá.Sőt elárulta, hogy az énekesnőt hatalmas sztárnak tartja, és nagyon hálás, hogy vele dolgozhatott együtt. Persze ugyanolyan nagy öröm volt számára a többi versenyzővel és résztvevővel is együtt dolgozni. Mentorával a barátságuk nem szakad meg, Gigi ugyanis meghívta magához karácsonyozni a fiút.

Szólj hozzá

admin