Megmutatja ikerlányait Liptai Claudia párja, és ez még nem minden

Elképesztő, amire készülnek.

A cukrászmester szívesen készít ínycsiklandozó finomságokat szerelmének Liptai Claudiának, de nyolcéves ikerlányait is gyakran meglepi egy-egy cukrászati csodával. Ugyanakkor nagyon büszke apa, hiszen lányai örökölték cukrászi vénáját, és nem sokára először „alkotnak” a színpadon, nyilvánosság előtt az édesapjukkal – írja, s mutat egy fotót a Lokál.

Mindez az idei Gourmet Fesztivált teszi igazán különlegessé a pünkösdi hétvégén. A cukrász nyolcéves ikerlányaival közösen készíti majd el a színpadon a sós, ropogtatni való grissinit és a kávé- és alkoholmentes málnás tiramisut – a két kislány nagyon jól feltalálja magát a konyhában.

– Amikor édesapám még élt, alig várta az unokáit, és amikor jöttünk a nagyszülőkhöz, mindig a műhelyen keresztül vitt az utunk. Szerettek ott lebzselni. Ők ekkor nem gyurmával játszottak, hanem marcipánnal. Anna lányom ennek a közegnek köszönhetően például igazi kis ínyenc. Imádja a pelmenyit, ami egy orosz húsos étel, és alig várja, hogy a fesztiválon is megkóstolhassa. Ha bármelyik szeretné követni a családi hagyományokat, annak csak örülök, de szerintem nem szabad semmit sem erőltetni. A gyerekeimet szeretném önállóságra nevelni, ez egyébként abban is segít, hogy a kicsikkel megkedveltessük a konyhát – mesélte a Lokálnak Pataki Ádám.

forrás

Szólj hozzá

admin